Το παραμύθι της βροχής

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Οι περιπέτειες του Σκανταλίνου …ζωντανεύουν στο βιβλιοπωλείο «Δοκιμάκης », στα Παραμύθια του Σαββάτου!



Μπήκε ο Δεκέμβρης λοιπόν, ο Χριστουγεννάς, ο πατέρας των παραμυθιών και  τα «παραμύθια του Σαββάτου», ήδη φόρεσαν τα γιορτινά τους. Πρώτοι   καλεσμένοι τους ποιοι άλλοι από τους …καλικάντζαρους! 

Όλοι θα είναι εκεί, με τις σκανταλιές τους, τις ιδέες τους, τα παιχνίδια τους. 

«Οι περιπέτειες του Σκανταλίνου», είναι η ιστορία μας. Ένας καλικάντζαρος που δεν θέλει να τελειώσουν οι διακοπές του πάνω στη γη και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μείνει και να γίνει ένα κανονικό παιδί. Να αλλάξει δηλαδή …να μην είναι ο εαυτός του. Τα μπλεξίματα και οι σκανταλιές του του, δεν έχουν τελειωμό και για να τις μάθουμε και να δούμε  που ακριβώς έχει μπλέξει, δεν μένει πάρα να ακούσουμε το παραμύθι που θα μας αφηγηθεί η Ελένη Μπετεινάκη

Εκεί λοιπόν, γύρω στις 12.00, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου  στο βιβλιοπωλείο  Δοκιμάκης».
Ο Σκανταλίνος κι όλη του η παρέα έχουν να πουν και να κάνουν πολλά…

Και θα δούμε πως θα κυλήσει τούτο το παραμύθι , φτιάχνοντας και στολίδια για το δέντρο μας με ένα σωρό χαρτιά και άλλα καλούδια, αν …αν μας αφήσουν οι καλικάντζαροι!

Να είστε όλοι εκεί γιατί τούτος ο καλικάντζαρος έχει μπλεχτεί τόσο πολύ με τις σκανταλιές του που σίγουρα θα χρειαστεί βοήθεια από …τα παιδιά!

Το παραμύθι  είναι βασισμένο στο βιβλίο: τα Χριστούγεννα του Σκανταλίνου, της Βεατρίκης Σαμπατάκου και οι κούκλες που θα το ζωντανέψουν για μια ακόμα φορά είναι της Εύης Αλμπαντάκη από το  Κουμπί και το Βελόνι»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου