Το παραμύθι της βροχής

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Η Μάγισσα Χρωματούσα στο Junior Academy!



Κι ήταν από εκείνα τα πρωινά που χρειάζεσαι πολύ δύναμη και ενέργεια κι έχεις τρακ γιατί θα πας σε ένα σχολείο που ξέρεις πως σε περιμένουν με αγωνία και ξαφνικά νοιώθεις πως έχεις ξεχάσει όλα… τα παραμύθια. Και φτάνεις εκεί και αντικρίζεις μόνο χαμόγελα κι ωραίους ανθρώπους και παιδιά που σε κοιτάνε στα μάτια γεμάτα αγάπη και προσμονή. Και λες …εδώ είμαστε!




Junior Academy  Πρότυπος Βρεφονηπιακός Σταθμός - Πρότυπο Νηπιαγωγείο στη Χερσόνησο. Ένας χώρος απίστευτος και ψυχές μικρών και μεγάλων που σε μαγεύουν από την πρώτη στιγμή. Η Χρωματούσα, αμίλητη, μαγεμένη κι η ίδια στην αρχή,   ώσπου κύλησαν οι πολύχρωμες κλωστές από το κουβάρι των παραμυθιών της και άρχισε κι εκείνη να λέει τις ιστορίες της. 
Για την Άνοιξη, το Καλοκαίρι, το Φθινόπωρο, τον Χειμώνα, τα χρώματά τους… Για τις νύχτες που χωνόταν μαζί με την κατακόκκινη γάτα της την Καμέλια στα Παραμύθια  ίσαμε να εμφανιστεί ο Φοβερός Μάγος Αταίριαστος. Όσο κι αν προσπάθησε να τρομάξει όλους  με τις σκιές και τα δυνατά του γέλια, μέσα στο μαγεμένο δάσος,  δεν τα κατάφερε. Το μικρό αστεράκι από το δάκρυ – παλετολούλουδο της Χρωματούσας, του μαλάκωσε την ψυχή. Κι έτσι κύλησε όλο το παραμύθι με μάτια γεμάτα έκπληξη και με χαμόγελα στο τέλος πολλά πολλά. 

Φτιάξαμε και λουλούδια και μάθαμε πώς γίνεται το καπέλο της Χρωματούσας κι ένοιωσα ακόμα πιο όμορφα με εκείνη την τεράστια αγκαλιά από όλα τα παιδιά και το μοναδικό τους δώρο. Την μαγική παλέτα για την Χρωματούσα μου για θυμάται πάντα την ημέρα αυτή. Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017 …κάπου στις 10.00 το πρωί!

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την πρόσκληση τον Άρη Μαρκάκη, ιδιοκτήτη του Junior Academy και στην  Μαρίας Αγγελή που πίστεψε στο παραμύθι μου από την πρώτη του στιγμή!

Ελένη Μπετεινάκη































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου