Το παραμύθι της βροχής

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Η συνέχεια της Σταχτοπούτας « ζωντάνεψε» στα «Παραμύθια του Σαββάτου»!

E, ναι, λοιπόν τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι όπως φαίνονται. Την ιστορία της Σταχτοπούτας την ξέρουμε όλοι ή σχεδόν όλοι. Και το παραμύθι σαν τελειώσει και όλοι ευχηθούν πως ήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα,  σκεπτόμαστε την φοβερή τύχη της Σταχτοπούτας να παντρεύεται αυτόν τον υπέροχο πρίγκιπα… Κι αν τελικά  η συνέχεια του παραμυθιού δεν έχει την αναμενόμενη εξέλιξη; Τότε τι; Ο φοβερός και τρομερός ντεντέκτιβ – μπούφος κ. Φάνης θα διαλευκάνει το μυστήριο και τα «Νέα του δάσους» θα γεμίσουν με αποκαλυπτικά μυστικά και στοιχεία  που θα αφήσουν τον κόσμο ….άλαλο!

Αυτά και άλλα πολλά ξετυλίχθηκαν στα  «Παραμύθια του Σαββάτου», το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 12 .00 το μεσημέρι στο βιβλιοπωλείο « Δοκιμάκης». Η Μαρίνα Γιώτη συγγραφέας και εικονογράφος του βιβλίου : «Δυο φορές κι έναν καιρό ήταν η Σταχτοπούτα» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα, ήταν εκεί και μαζί με όλα τα παιδιά ζωντάνεψαν μια ιστορία  καταπληκτική. Σαν θέατρο παιδικό, σαν μια παράσταση χωρίς πρόβες αλλά με τον αυτοσχεδιασμό και τον αυθορμητισμό των παιδιών η Σταχτοπούτα …απέκτησε άλλο τέλος, άλλη πλοκή, άλλη… διάσταση!
Ένα γεμάτο μεσημέρι με παραμύθια και παιδιά… Παιδιά από το Ευρωπαϊκό Σχολείο Ηρακλείου και το 5ο Δημ. Ν. Αλικαρνασσού και φυσικά πολλά πολλά άλλα που λατρεύουν τις ιστορίες και τα παραμύθια.



Τα «Παραμύθια του Σαββάτου» θα ζωντανέψουν ξανά στις 1 Απριλίου 2017, στον ίδιο χώρο και τόπο με μια ιστορία της Ελένης Μπετεινάκη με τίτλο: « Όταν ο Πινόκιο συνάντησε τον Χανς Κρίστιαν ΄Αντερσεν!»

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ στις 20 Μαρτίου 2017 :http://www.patris.gr/articles/312923#.WNEak9KLTIU










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου