Το παραμύθι της βροχής

Ετικέτες

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Ο Δράκος Μπολ και ο βοσκός Γεώργιος « ζωντάνεψαν» στα « Παραμύθια του Σαββάτου»!Μια παρουσίαση του ολοκαίνουργιου βιβλίου της Κλαίρης Καμπάνη εντελώς διαφορετική. Μια αυτοσχέδια θεατρική παράσταση με τους καλύτερους ηθοποιούς , τα παιδιά. Έγιναν βασιλιάδες, δράκοι, πριγκίπισσες, ξωτικά, ξυλοκόποι και …πρόβατα. Με πολύ κέφι, χαρά και δημιουργικότητα  « έπαιξαν» στο παραμύθι: Ο Δράκος Μπολ και ο βοσκός Γεώργιος!

Κι όλα αυτά στα «Παραμύθια του Σαββάτου», το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017, στις 12.00 το μεσημέρι στο βιβλιοπωλείο «Δοκιμάκης!

Απρόοπτα πολλά, γέλια απίστευτα σε μια ιστορία που μας μαθαίνει πως τα πράγματα δεν είναι  ποτέ όπως φαίνονται. Πως τα στερεότυπα κάποια στιγμή καιρός θα είναι να καταργηθούν. Η εμφάνιση δεν είναι το μέτρο που  κρίνει τους ανθρώπους και …τα ζώα. Ο δράκος Μπολ είναι φοβερός στην όψη αλλά παιδί στη ψυχή και …χορτοφάγος!

Ο βοσκός Γεώργιος πάλι κατά λάθος μπλέχτηκε σε μια ιστορία που του άλλαξε τη ζωή και τη σκέψη. Μήπως τελικά τα λάθη που συμβαίνουν χωρίς να το θέλουμε να είναι  η αρχή μιας νέας περιπέτειας στη ζωή καθενός μας; 

Και η  συγνώμη να λέγεται τελικά; …Ε, ναι γιατί το να αναγνωρίζεις τα λάθη σου σε κάνει καλύτερο  άνθρωπο!

Ίσαμε το επόμενο Σάββατο που μια ακόμα έκπληξη μας περιμένει στα « Παραμύθια του Σαββάτου»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου