Το παραμύθι της βροχής

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

«Τα Παραμύθια του Σαββάτου» έχουν γενέθλια!

 


Κλείνουν τα επτά τους χρόνια!

Ήταν 20 Οκτωβρίου του 2013 όταν «Τα παραμύθια του Σαββάτου» άρχισαν δειλά δειλά την διαδικτυακή τους εμφάνιση χωρίς να φανταστούν την εξέλιξη και την διαχρονικότητά τους.

Από τότε μέχρι και σήμερα έχουν περάσει επτά ολόκληρα χρόνια…

Γενέθλια λοιπόν για την αγαπημένη στήλη χιλιάδων αναγνωστών και της ζωντανής δράσης που ακολούθησε αμέσως μετά τον Δεκέμβριο του 2013 αρχής γενομένης από το βιβλιοπωλείο «Δοκιμάκης» στην οδό Καντανολέων 8,τότε…

Με απόλυτο σεβασμό στους συγγραφείς, στους εικονογράφους και στις  καλές ιστορίες συνεχίζουν να είναι στις προτιμήσεις πολλών εκπαιδευτικών, γονέων και ανθρώπων που αγαπούν την παιδική λογοτεχνία. Η πρώτη τους εμφάνιση έγινε  από το  Blog : Ζητούνται Αναγνώστες!  https://zhtunteanagnostes.blogspot.com/ και από τότε και κάθε Σάββατο δημοσιεύονται στην στήλη του Πολιτισμού του www.cretalive.gr


Παρουσιάστηκαν, σχολιάστηκαν, γράφτηκαν οι γνώμες και απόψεις για περισσότερα από 1500 παιδικά βιβλία μέχρι σήμερα και συνεχίζουμε με το ίδιο ενδιαφέρον και σεβασμό σε όλους τους αναγνώστες.

Η σελίδα :Τα Παραμύθια του Σαββάτου στο Facebook:  https://www.facebook.com/ParamithiaTouSavvatou/,αριθμεί πια παραπάνω από 14.000 μέλη και φυσικά αισθητή είναι η παρουσία τους και στο twitter.

H Ελένη Μπετεινάκη (https://www.facebook.com/EleniBetinaki2019/ )

είναι η ψυχή των παραμυθιών του Σαββάτου και σχεδόν αποκλειστική διαχειρίστρια της στήλης, των αφηγήσεων και όλων των δημοσιεύσεων της.


Η ίδια σημειώνει πως :

«Τα καλά βιβλία, τα παραμύθια και οι ιστορίες  πρέπει να μοιράζονται, να λέγονται, να φτάνουν ίσαμε τον πιο μικρό ακροατή ή αναγνώστη σ΄ ολόκληρο τον κόσμο. Τότε μόνο αποκτούν αξία και νόημα και έχουν λόγο ύπαρξης.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο www.cretalive.gr   που έφτασε τα «Παραμύθια του Σαββάτου» στα πέρατα του κόσμου. Στους συγγραφείς και εικονογράφους που εξ αιτίας τους υπάρχουμε  και σε  όσους αγκάλιασαν και αγάπησαν τη στήλη των παραμυθιών μου!

Τα «Παραμύθια του Σαββάτου» λόγω τις πανδημίας του covid-19 δεν τα συναντάμε πια στις ζωντανές παρουσιάσεις τους στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και στο ιστορικό καφέ «Φυλλο…σοφίες» και για όσο καιρό διαρκέσει η απαγορευτική περίοδος συγχρωτισμού.

Ίσαμε τότε…. Ακολουθείστε μας στο κανάλι τους στο Youtube : https://www.youtube.com/channel/UC_dp8t3WhAdnIvGKf9HYs3A?view_as=subscriber

Ακούσετε όλα όσα έχουμε αφηγηθεί αλλά και τα καινούργια μας που θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο του 2020…»

Χρόνια μας πολλά λοιπόν και σας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να γράφουμε  την αληθινή μας άποψη πάντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου