Το παραμύθι της βροχής

Ετικέτες

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

Ιστορίες από τα ...Σύννεφα, ζωντανεύουν στα Παραμύθια του Σαββάτου!Τα « παραμύθια του Σαββάτου» ζωντανεύουν τούτο το Σάββατο με «ιστορίες από τα …Σύννεφα».

«…Ένα μεγάλο σύννεφο, χρωματιστό εμφανίστηκε μια μέρα στον ουρανό της χώρας της Φαντασίας. Έτρεχε πάνω κάτω, τραγουδούσε, χόρευε κι  όλοι είχαν σαστίσει που ένα σύννεφο μπορούσε να κάνει ό,τι κι ένα …παιδί. Εκείνο, σαν το ρωτούσαν  πως τα καταφέρνει μ΄όλες αυτές τις σκανταλιές ,χαμογελούσε  και συνέχιζε τις βόλτες του ξέροντας πολύ καλά πως το μυστικό του ήταν στα υλικά που κουβαλούσε μέσα του. Είχε λέξεις, εικόνες και μπόλικα παραμύθια στην κοιλιά του  κι ήταν φορές που φούσκωνε πιο πολύ κι από μπαλόνι από τον « θησαυρό » του. Τη νύχτα σαν πήγαινε να κοιμηθεί , άδειαζε όλες του τις ιστορίες πάνω  από τα παιδικά κρεβάτια και…»

Η συνέχεια στο βιβλιοπωλείο «Δοκιμάκης», το Σάββατο 19 Μαρτίου, στις 12.00 το μεσημέρι με "ιστορίες και παραμύθια από τα Σύννεφα". 
Ένας παραμυθάς, ένας βασιλιάς, ένα ζηλιάρικο φεγγάρι και ο λαμπερός ήλιοςσυναντιούνται ...στα σύννεφα σε παραμύθια  που αφηγείται η Ελένη Μπετεινάκη.

Ιστορίες  που ΄ναι η μια πιο παράξενη από την άλλη, πιο μαγική και πιο… φανταστική. 

Στο τέλος θα τις εικονογραφήσουμε όπως εμείς τις φανταζόμαστε με τα παιδικά μας μάτια και την ψυχή μας!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου