Το παραμύθι της βροχής

Ετικέτες

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Η νεράιδα Σερπαντίνα κι ένας πρίγκιπας Κομφετί ...στα Παραμύθια του Σαββάτου!«…Ήταν  μια φορά και δύο καιροί ….σε ένα παράξενο δάσος ,ένα μικρό φτωχικό σπιτάκι που μέσα του ζούσε ένα κορίτσι με κατακόκκινα μαλλιά σαν το χρώμα της δυνατής φωτιάς, μεγάλα αμυγδαλωτά μάτια στο χρώμα της θάλασσας και μάγουλα πιο κόκκινα κι από τις φράουλες την Άνοιξη. Ήθελε μονάχα ένα πράγμα στη ζωή του. Να χορεύει ασταμάτητα και να  δίνει χαρά σ’  όλα τα πλάσματα της γης. Η Σερπαντίνα όσο μεγάλωνε  γινόταν όλο και πιο όμορφη κι αυτό ενοχλούσε πολύ την μάγισσα Χαλάστρα…

Στο κάστρο πάλι στην άκρη του μαγεμένου δάσους ζούσε ένα αγόρι , ένας μικρός πρίγκιπας, που όλη την μέρα έφτιαχνε φανταστικές μάχες και πότε γινόταν ιππότης, πότε πειρατής  κι είχε και τούτος ένα όνειρο …Σαν μεγάλωνε λέει, να γύριζε όλο τον κόσμο και αφού γνώριζε όσα πιο πολλά μπορούσε να βασίλευε στην πολιτεία που θα διάλεγε η καρδιά του. Ο πρίγκιπας Κομφετί  μια μέρα αποφάσισε να πάει μια μεγάλη βόλτα στο δάσος  και…»

…η συνέχεια στο βιβλιοπωλείο «Δοκιμάκης», το Σάββατο 12  Μαρτίου 2016, στις 12.00 τo μεσημέρι  στα «Παραμύθια του Σαββάτου». Η νεράιδα Σερπαντίνα, η Μάγισσα Χαλάστρα και ο Πρίγκιπας Κομφετί θα είναι εκεί, μαζί με την Ελένη  Μπετεινάκη  που θα αφηγηθεί το παραμύθι της : «Η νεράιδα Σερπαντίνα και ένας πρίγκιπας… Κομφετί ».

Και σαν τελειώσει το παραμύθι θα φτιάξουμε μάσκες κι ίσως να γίνουμε κι εμείς νεράιδες ή πρίγκιπες …

Οι κούκλες που θα συνοδέψουν το παραμύθι είναι δημιουργία από : Το κουμπί και το Βελόνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου