Το παραμύθι της βροχής

Ετικέτες

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

O γιος του δάσκαλου, Γιάννης Ξανθούλης, βιβλιοπωλείο " Δοκιμάκης", Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013"

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013, λίγο μετά τις  20.00 στο βιβλιοπωλείο ΔΟΚΙΜΑΚΗΣ, φίλοι, γνωστοί, αναγνώστες ήταν εκεί για μια βραδυά πολύ ιδιαίτερη με ομιλητή τον Γιάννη Ξανθούλη. Αφορμή το τελευταίο του βιβλίο : Ο γιος του δάσκαλου από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ.  
 
 
 
Ο συγγραφέας μίλησε στους αναγνώστες του για όλους και όλα με ένα απίστευτο χειμαρρώδη και θεατρικό λόγο. Παρουσίασε τον εαυτό του και το νέο του βιβλίο με αυτοσαρκασμό και διάθεση καλοπροαίρετης κριτικής για τα καλώς ή κακώς κείμενα σε τούτη τη χώρα μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Μια βραδυά που κύλησε πολύ γρήγορα αφήνοντας σου την αίσθηση πως ήθελες λίγο ακόμα από το απίστευτο χιούμορ, διάθεση και πρόθεση του συγγραφέα.

'Ενα ποτήρι λευκό κρασί συντρόφευε τους καλούς φίλους που βρέθηκαν στο χώρο του βιβλιοπωλείου ΔΟΚΙΜΑΚΗΣ για μια ακόμα φορά να απολαύσουν έναν συγγραφέα που σίγουρα ξέρει να χειρίζεται τον λόγο με αριστουργηματικό τρόπο και να χαρίζει στους αναγνώστες του στιγμές σκέψης,νοσταλγίας, προβληματισμού και χαλάρωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου