Το παραμύθι της βροχής

Ετικέτες

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016

...Και τα «Παραμύθια του Σαββάτου» γέμισαν με νεροϊστορίες!Έτσι λοιπόν γέμισε παιδιά, μεγάλους και ιστορίες  το περασμένο Σάββατο στις 27 Φεβρουαρίου 2016, στις 12.00, το βιβλιοπωλείο "Δοκιμάκης"…

Κι ήταν αφορμή ένα βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε :

«Τα κάναμε θάλασσα… (τα παραμύθια)». Ένα βιβλίο που έγραψαν άνθρωποι που λατρεύουν τα παραμύθια. 15 νέοι συγγραφείς που ανταμώσανε πριν λίγους μήνες σε ένα πανέμορφο νησί και το αποτέλεσμα της δουλειάς τους έγινε… βιβλίο!

Κι ακούστηκαν  3 ιστορίες και 2 ποιήματα.

Η Δήμητρα Καμπέλη διάβασε το ποίημα της Κλειώς Παπουτσάκη :Το γλυκό μας το νεράκι και την ιστορία της: «Που πας Σαχέντ; ».
Η Μαρία Μελεσσανάκη διάβασε τη δική της ιστορία «Μια χελώνα μια φορά »,
και η Ελένη Μπετεινάκη αφηγήθηκε τη δική της: «Το ταξίδι μιας χιονονιφάδας».
Η εκδήλωση έκλεισε με την μικρή Μελίνα που διάβασε με τρόπο ξεχωριστό το ποίημα της Ελένης Συλιβάνη :Ποιός έκρυψε το νερό!

Και οι διοργανωτές αναφέρουν:
 «…Κι είναι όλα τα Παραμύθια της συλλογής ξεχωριστά ...κι εμείς χαρήκαμε πολύ για αυτήν την έκδοση, όλοι μας, παρόντες και απόντες λόγω απόστασης , όσοι γράψαμε για να βγει τούτο το αποτέλεσμα. Μα πιο πολύ χαρήκαμε που τούτο το βιβλίο, σας το κάνουμε ΔΩΡΟ αφού διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ από το «Νήσων Περίπλους», Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιριών Νησιώτικης Ελλάδας.
Το βιβλίο χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης ΕΓΤΑΑ).
Άλλο ένα ξεχωριστό Σαββατιάτικο πρωινό με κέφι, χαρά, παραμύθια, φαντασία και αγάπη μπόλικη!
Ίσαμε την άλλη φορά!...»
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου