Το παραμύθι της βροχής

Ετικέτες

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

«Καλησπέρα σας κ. Άντερσεν …..καλημέρα σας κ. Ηλιόπουλε!»Τα « παραμύθια του Σαββάτου » …με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, γιορτάζουν …διπλά!

«Καλησπέρα σας κ. Άντερσεν …..καλημέρα σας κ. Ηλιόπουλε!»

Με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα παιδικού βιβλίου  και την γέννηση του μεγάλου παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, στις 2 Απριλίου,  τα « Παραμύθια του Σαββάτου  » γιορτάζουν τα επόμενα δύο Σάββατα και σας προσκαλούν στις 12.00 το μεσημέρι στο βιβλιοπωλείο «Δοκιμάκης ».

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 : Η Ελένη Μπετεινάκη , παρέα με τις κούκλες και τα παραμύθια της, αφηγείται  τούτη τη φορά παραμύθια   του Χάνς Κρίστιαν Άντερσεν  όπως : Η βοσκοπούλα και ο καπνοδοκαθαριστής, ο χοιροβοσκός του αυτοκράτορα , οι αγριόκυκνοι κ. α. Παραμύθια που δεν ακούγονται συχνά αλλά η μαγεία τους παραμένει μοναδική.

Σάββατο 4 Απριλίου 2015 : Ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος και ο Τριγωνοψαρούλης  έρχονται στο Ηράκλειο, στα «Παραμύθια του Σαββάτου» μας μιλούν και παίζουν μαζί μας,  για την διαφορετικότητα, τον ρατσισμό και την βία, με αφορμή το βιβλίο : Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι ποτέ …Αχινό!

Όλα αυτά με πολλές εκπλήξεις θα μας γεμίσουν  τα  δύο ερχόμενα Σάββατα αφιερωμένα στα παραμύθια και τα παιδικά βιβλία …

…Ίσαμε να έρθει η Πασχαλιά φορτωμένη με καινούργιες ιστορίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου