Το παραμύθι της βροχής

Ετικέτες

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Γέμισε « Δράκους» και Δρακόπουλα το βιβλιοπωλείο "Δοκιμάκης"...με τις «Ζωγραφηγήσεις» της Λήδας Βαρβαρούση! Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 στις  12.00  στα «Παραμύθια του Σαββάτου», στο βιβλιοπωλείο «Δοκιμάκης», η Λήδα Βαρβαρούση  ζωντάνεψε δεκάδες δράκους που της είχαν φέρει τα …παιδιά. Μια ιστορία καινούργια φτιάχτηκε, εικονογραφήθηκε και ζωντάνεψε μπροστά στα μάτια όλων. Μια ιστορία με τον Δράκο Κυριάκο που είχε γενέθλια, και με όλους τους φίλους του που προσπαθούσαν να τον παρηγορήσουν για την μεγάλη …καταστροφή που προκάλεσε στο ίδιο του το πάρτι. Δράκοι πολλοί και τρομεροί είχαν έρθει σε αυτήν την γιορτή, δράκοι μικροί, μεγάλοι, γελαστοί, παιχνιδιάρηδες, καλοκάρδιοι  και κάποιοι λίγο άγριοι!

Ένα μεσημέρι διαδραστικό, αλλιώτικο και πολύ πολύ ζωντανό!

Με τέτοια παρέα ο Δράκος Κυριάκος έφτιαξε μια νέα τούρτα γενεθλίων που δεν φοβόταν τη φωτιά πια που έβγαινε σε κάθε φύσημα του. Αντί για κεράκια είχε βάλει στην τούρτα του σουβλάκια … κι ήταν ώρα να ξεκινήσει το φαγοπότι και η γιορτή !

Μια νέα ιστορία, μια νέα περιπέτεια γεννήθηκε σε ένα κόσμο που άλλοι φοβούνται, άλλοι θαμάζουν κι άλλοι ξέρουν  πως μπορεί εκεί μπορούν να συμβούν  τα πάντα. Είναι κόσμος της Φαντασίας, της εικόνας, των Παραμυθιών !

Ίσαμε πάλι το άλλο Σάββατο που στα « Παραμύθια» θα ζωντανέψει μια μοναδική παραμυθού, η «Παραμυθού της Σελήνης» που φτιάχνει ιστορίες απίθανες, μαγικές, χρωματιστές και αλησμόνητες. Στις 12.00 πάντα …στο βιβλιοπωλείο!

Φωτ: Graham Hodgetts
Λίτσα ΖωγραφάκηΔημοσιεύτηκε στο Cretalive.gr στις 15 Ιανουαρίου 2017 : http://www.cretalive.gr/culture


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου