Το παραμύθι της βροχής

Ετικέτες

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο παραμύθια!Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 12.00 στο βιβλιοπωλείο «Δοκιμάκης»
Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 17.30 στο Opus wine Bar

Τι θα συμβεί αλήθεια σαν η Μάγισσα Χρωματούσα μπει στο παραμύθι της Δασκάλας των Χρωμάτων; Ποιο είναι το μυστικό του βασιλιά Μονόχρωτου που έχει μετατρέψει τον τόπο  του σε μια Γκρίζα και Λυπημένη Πολιτεία; Μήπως ο Μάγος Αταίριαστος έχει πάλι βάλει το …χεράκι του σε όλα αυτά; Κι η Καμέλια η κατακόκκινη γάτα της Χρωματούσας τι θα κάνει μαζί με τον Παπαγάλο της Δόνας  Ανεζίνα όταν τα πράγματα κοντεύουν να γίνουν …κατάμαυρα!

Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι στο βιβλιοπωλείο «Δοκιμάκης» η Ελένη Μπετεινάκη αφηγείται μια ιστορία μοναδική … Η  Μάγισσα Χρωματούσα συναντά την Δασκάλα των Χρωμάτων την Δόνα Ανεζίνα και μαζί προσπαθούν να μαλακώσουν την καρδιά του βασιλιά Μονόχρωτου και του Μάγου Αταίριαστου με βοηθούς την γάτα Καμέλια και τον Παπαγάλο Γκιγιόμ!
Το τι θα γίνει εκείνη την ημέρα με τόσους ήρωες να ξεπηδούν από τα παραμύθια δεν ξέρουμε… Σίγουρα θα έχουμε πινέλα πολλά και χρώματα και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να  κάνουμε την Γκρίζα πολιτεία ….Χρωματιστή!
Να είστε εκεί γιατί τα παιδιά αγαπούν πολύ τα χρώματα, το ουράνιο τόξο και …τις εκπλήξεις!

Την Κυριακή το απόγευμα, 27 Νοεμβρίου, με αφορμή το μεγάλο Bazaar βιβλίων που διοργανώνεται από το Opus Wine Bar και το βιβλιοπωλείο « Δοκιμάκης»,  στις 17.30  τα «Παραμύθια του Σαββάτου», εκτάκτως, θα είναι στον υπέροχο χώρο του OPUS wine bar  και η Ελένη Μπετεινάκη παρέα με μπόλικους ιππότες καλούς και «κακούς», θα ζωντανέψει  το παραμύθι «Ζητείται Ιππότης»*. Θα  μάθουμε όλοι την περιπέτεια του Αντώνιου και όχι μόνο, και αν τελικά οι ιππότες φοβούνται ή όχι το σκοτάδι!
Κι όσοι είμαστε εκεί θα μάθουμε να φτιάχνουμε ιπποτικά σπαθιά και …πολλά άλλα…

*(Με αφορμή τα παραμύθια : Οι καλοί και οι κακοί ιππότες του Αντώνη Παπαθεοδούλου και Ζητείται ιππότης της Τζένης Κουτσοδημητροπούλου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου