Το παραμύθι της βροχής

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Γέμισαν χαμόγελα και παιδιά τα « παραμύθια του Σαββάτου» στην πρεμιέρα τους!



Έτσι ζωντάνεψαν τα «Παραμύθια του Σαββάτου» παρέα με την Αρετή, την κοσμογυρισμένη πάπια στον πλανήτη της Φαντασίας, την Πριγκίπισσα Κουμ Κουάτ, τον γενναίο Νεράντζη τον Λεμονόκαρδο, τον βασιλιά Περγαμούντο, τη  μάγισσα Φράπα Φρούστ, τον Δράκο Πικροβόλη και φυσικά την Ελένη Μπετεινάκη που αφηγήθηκε την ιστορία τους…

Κι όλα αυτά συνέβησαν το περασμένο Σάββατο 19 Νοεμβρίου στο βιβλιοπωλείο «Δοκιμάκης» στις 12.00 το μεσημέρι. «Τα Παραμύθια του Σαββάτου» στην πρεμιέρα τους γέμισαν παιδιά, ιστορίες, χαμόγελα μεγάλα και ένα σωρό κατασκευές.

Η Ελένη Μπετεινάκη συντροφιά με τις κούκλες της που παίρνουν σάρκα και οστά σε κάθε παραμύθι αφηγήθηκε την ιστορία της Πριγκίπισσας Κουμ Κουάτ με τα κλεμμένα χαμόγελα.
Όλοι στο τέλος χαμογέλασαν με την καρδιά τους, σαν την πριγκίπισσα, και έφτιαξαν πρωτότυπες κρεμάστρες και φορεματοπαντελόνια χαμογελαστά…

Κι ανανεώθηκε το ραντεβού για  το επόμενο Σαββατοκύριακο με δυο παραμύθια  μοναδικά!

Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι στο βιβλιοπωλείο «Δοκιμάκης» η Μάγισσα Χρωματούσα συναντά την Δασκάλα των Χρωμάτων την Δόνα Ανεζίνα και μαζί προσπαθούν να μαλακώσουν την καρδιά του βασιλιά Μονόχρωτου και του Μάγου Αταίριαστου με βοηθούς την γάτα Καμέλια και τον Παπαγάλο Γκιγιόμ!

Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 17.30 το απόγευμα στο OPUS Wine Bar, εκτάκτως,  το παραμύθι «Ζητείται Ιππότης» θα ζωντανέψει και θα μάθουμε όλοι αν οι ιππότες φοβούνται ή όχι το σκοτάδι κι αν υπάρχουν καλοί ή κακοί ιππότες τελικά!

(Οι κούκλες που συνοδεύουν τις αφηγήσεις  είναι χειροποίητες και κάθε φορά φτιαγμένες αποκλειστικά για τα παραμύθια από το Κουμπί και το Βελόνι)


 
Δημοσιέυτηκε στο cretalive.gr στις 20 Νοεμβίου 2016 :http://www.cretalive.gr/culture

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου