Το παραμύθι της βροχής

Ετικέτες

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

Τέσσερα χρόνια …γεμάτα με τα «Παραμύθια του Σαββάτου»!Ήταν 20 Οκτωβρίου του 2013 όταν «Τα παραμύθια του Σαββάτου», άρχισαν δειλά δειλά την διαδικτυακή τους  εμφάνιση κι από τότε έχουν περάσει τέσσερα ολόκληρα χρόνια…
Ξεκίνησαν τότε με πολύ διάθεση και σεβασμό στους συγγραφείς, στους εικονογράφους και στις  καλές ιστορίες  από το  Blog  "Ζητούνται Αναγνώστες ", και κάθε Σάββατο στην στήλη του Πολιτισμού του Cretalive.gr.  

Παρουσιάστηκαν, σχολιάστηκαν, γράφτηκαν οι γνώμες και απόψεις για περισσότερα από 700 παιδικά βιβλία μέχρι σήμερα και συνεχίζουμε με την ίδιο ενδιαφέρον, και  σεβασμό  σε όλους τους αναγνώστες που τολμώ να πω πως  η στήλη μας  απέκτησε χιλιάδες πια!
Κάθε Τετάρτη, επίσης, δημοσιεύονται στο ηλεκτρονικό περιοδικό :www.Fractalart.gr
Πέρυσι απέκτησαν και τη δική τους  σελίδα στο  Facebook και στο Twitter και πολύ σύντομα θα είναι έτοιμη και η  επίσημη ιστοσελίδα τους.

Στον φιλόξενο χώρο του βιβλιοπωλείου " Δοκιμάκης", πήραν  ζωή πριν από τρία  χρόνιόλη τη διάρκεια του χειμώνα, με αφηγήτρια την Ελένη Μπετεινάκη που πιστεύει πως οι ιστορίες πρέπει να μοιράζονται, να λέγονται, να φτάνουν ίσαμε τον πιο μικρό ακροατή ή αναγνώστη σ΄ ολόκληρο τον κόσμο. Τότε μόνο αποκτούν αξία και νόημα και μπορούν να υπάρχουν. Πολλές φορές φιλοξενούν και άλλους συγγραφείς ή εικονογράφους που επισκέπτονται την πόλη μας!

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο Cretalive.gr που έφτασε τα «Παραμύθια του Σαββάτου» στα πέρατα του κόσμου …

Στο Fractal που εμπιστεύτηκε την άποψη μου…

Στους συγγραφείς και εικονογράφους που εξ αιτίας τους υπάρχουμε,  και σε  όσους αγκάλιασαν και αγάπησαν τη στήλη των παραμυθιών του Σαββάτου!

Χρόνια μας πολλά λοιπόν και με την υπόσχεση να συνεχίσουμε να γράφουμε  την αληθινή μας άποψη πάντα!

Τα «Παραμύθια του Σαββάτου» θα ξεκινήσουν τις ζωντανές αφηγήσεις τους το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017, σε καινούργιους χώρους πια, των 2 νέων βιβλιοπωλείων : Greekbooks.gr στην οδό Καντανολέων 8 και Talos Plaza στο Ηράκλειο. Επίσης σε πολύ επιλεγμένους και ιδιαίτερους χώρους που σύντομα θα μάθετε…

Ίσαμε τότε καλή μας αντάμωση και να διαβάζετε στα παιδιά σας όσα πιο πολλά παραμύθια μπορείτε!

Σας ευχαριστώ με την ψυχή μου, όλους!

Ελένη Μπετεινάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου