Το παραμύθι της βροχής

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Το παραμύθι της βροχής, Βιβλιοκαφέ Έναστρον, 17 Δεκεμβρίου 2011

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011, το βιβλιοκαφέ Έναστρον στη Σόλωνος γέμισε ασφυκτικά με φίλους αγαπημένους, ανθρώπους της "τέχνης ", του βιβλίου, της μουσικής. Ανθρώπους που δεν γνωρίζαμε αλλά που ήρθαν να τους γνωρίσουμε. Ο χώρος πλημμύρισε μουσική, εικόνα και μυρωδιές από την μακρινή Ιαπωνία που η Τέσυ Μπάιλα μας είχε ήδη μεταφέρει με το υπέροχο μυθιστόρημά της.










Την παρουσίαση του βιβλίου της Τέσυς  είχαν "αναλάβει "  δύο πολύ σπουδαίοι Ελληνες συγγραφείς, η Πασχαλία Τραυλού με την μοναδική πένα της μας κατατόπισε για την φιλολογική και συγγραφική αξία του μυθιστορήματος και ο Δημήτρης Στεφανάκης μιλώντας από καρδιάς μας αποκάλυψε τις εντυπώσεις του από την ανάγνωση του βιβλίου και την γνώμη του για την συγγραφέα του Τέσυ Μπάιλα, προτρέποντας όλους να το διαβάσουν.


Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η ηθοποιός
Ζαχαρούλα Οικονόμου.
Τα βίντεο που παρουσιάστηκαν ήταν επιμέλεια της Τέσυ Μπάιλα ενώ η μουσική που τα συνόδευε ήταν του 16χρονου Νίκου Γουλανδρή που έγραψε αποκλειστικά για το βιβλίο : Το παραμύθι της βροχής .
Η βραδυά έκλεισε με αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια από τρία ταλαντούχα νέα παιδιά την Αρτέμιδα Σκύφα τον Δημήτρη Τσεσμελή και την  Σεμέλη Σακελλαρίου καθώς και την  Βιολέτα Σακελαρίου στο πιάνο.

Ευχαριστούμε όλους όσους ήταν εκεί και μοιραστήκαμε μαζί την χαρά της έκδοσης αυτού του πολύ ιδιαίτερου μυθιστορήματος .

Ευχαριστούμε την Εφη Ριζά και τον Θανάση Σκύφα για την τόσο όμορφη φιλοξενία τους στο βιβλιοκαφέ Έναστρον .












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου