Το παραμύθι της βροχής

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Οι καλικάντζαροι ...ταξιδεύουν ως τις Βρυξέλλες!



Η « Karamella FM »... από τις Βρυξέλλες έως στο Ηράκλειο!

H oμάδα της « Karamella FM », ταξιδεύει με το καραβάκι του Δεκέμβρη από τις Βρυξέλλες μέχρι το Ηράκλειο της Κρήτης για να συναντήσει την νηπιαγωγό και αφηγήτρια παραμυθιών Ελένη Μπετεινάκη και να γνωρίσει μαζί  της, τους άτακτους πρωταγωνιστές των παραμυθιών του Δωδεκαήμερου, τους καλικάντζαρους. 
 Η “karamella FM” είναι παιδική ραδιοφωνική εκπομπή, κάθε Κυριακή πρωί στις 9 (ώρα Βρυξελλών) στο Radio ALMA 101.9 FM, στις Βρυξέλλες.

Το ταξίδι θα μεταδοθεί την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις  9 - 10 το πρωί και 3- 4 το απόγευμα, ώρα Βρυξελλών (  10 – 11 π.μ. και 4 – 5 μ.μ. ώρα Ελλάδας )

Στο ραδιόφωνο του Radio ALMA 101.9 FM και για απανταχού ακροατές προτείνεται ακρόαση μέσω Internet στο παρακάτω Link: http://radioalma.eu/

Όσα παιδιά, από 6 έως 14 χρόνων, θέλουν να λάβουν μέρος στην εκπομπή θα πρέπει να μας στείλουν ένα μήνυμα στο karamelafm@gmail.com

H εκπομπή θα μεταδοθεί σε επανάληψη και την Κυριακή 21 /12/2014 στις  9 - 10 το πρωί και 3- 4 το απόγευμα, ώρα Βρυξελλών (  10 – 11 π.μ. και 4 – 5 μ.μ. ώρα Ελλάδας ).
http://radioalma.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου