Το παραμύθι της βροχής

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Ελα να σου πω μια Ιστορία... Ο Τρακατρούκας ο Καλικάντζαρος!



Ένα χρόνο πριν, σαν σήμερα , κυκλοφόρησε επίσημα το παραμύθι της Ελένης Μπετεινάκη, «Ο Τρακατρούκας ο Καλικάντζαρος !» 

Ένα παραμύθι χριστουγεννιάτικο, γεμάτο αγάπη, σκανταλιές, περιπέτειες και καλικαντζαράκια. Ένα παραμύθι που εικονογράφησε μαγικά η Ναταλία Καπατσούλια  και που αγαπήθηκε τόσο ώστε να γίνει μια εξαιρετική κουκλοθεατρική παράσταση από την ομάδα Κοκου-Μουκλό, με τους Ηρώ Θεοδώρου και Δημήτρη Παπαδάτο. Mε κούκλες που δημιούργησε η ομάδα και η Βάσω Γιαρένη και που συνεχίζει να μαγεύει μικρούς και μεγάλους στην Αθήνα, όπου παίζεται.
Στην σειρά που έχουν εγκαινιάσει πρόσφατα: « Έλα να σου πω μια ιστορία» με αφήγηση των παραμυθιών της  μέσω της εφαρμογής QR reader,  οι μικρές αναγνώστες έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν δωρεάν την αφήγηση των παραμυθιών από tablet ή smartphone, σαρώνοντας τον κωδικό QR Code που βρίσκεται στο εσώφυλλο των βιβλίων.

Κι επειδή τα πρώτα γενέθλια είναι πολύ σημαντικά για όλους, ακόμα και για φανταστικούς ήρωες παραμυθιών οι εκδόσεις  Ελληνοεκδοτική σας κάνουν  ένα ακόμα δώρο. Σας  χαρίζουν  για ένα ολόκληρο μήνα την αφήγηση του παραμυθιού εντελώς ΔΩΡΕΑΝ από την ίδια την συγγραφέα εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=TXfEPcKON6U
 



Ποιος είναι όμως ο Τρακατρούκας; 

Μια φορά και δυο καιροί, όπως λεν τα παραμύθια, ήταν οι καλικάντζαροι. Ξέρετε, εκείνα τα ζαβολιάρικα πλασματάκια που έχουν μακριά τριχωτά πόδια, είναι κακομούτσουνα, μιλάνε τη δική τους γλώσσα και όλοι τα φοβούνται..., εκτός από τα παιδιά!
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλα τα καλικαντζαράκια ετοιμάζονται για το μεγάλο ταξίδι τους στη γη. Ο Τρακατρούκας είναι ο πιο μικρός και... λίγο διαφορετικός.
Γεννημένος με το ένα πόδι λίγο πιο κοντό, θα ξεκινήσει κι αυτός για ανακαλύψεις και σκανταλιές, μόλις σημάνει η τρομπέτα του αρχιμουσικού!
Είστε έτοιμοι να τον ακολουθήσετε;
Είστε έτοιμοι να κάνετε παρέα στον Τρακατρούκα στη μεγάλη χριστουγεννιάτικη περιπέτειά του;

Το βιβλίο «Ο Τρακατρούκας ο Καλικάντζαρος», κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου