Το παραμύθι της βροχής

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Κι έτσι ξεκίνησαν και ζωντάνεψαν ξανά, τα «Παραμύθια του Σαββάτου»…



Πήραν πολλές ανάσες και ζωή μέσα από την Παπλωματού, μια ιστορία μιας γυναίκας που η ηλικία της χάνεται στα βάθη του χρόνου. Μια γριά που τα μαγικά της χέρια ράβουν παπλώματα για τους φτωχούς χωρίς να παίρνει χρήματα ποτέ κι από κανέναν. Η ζωή της ένα μαγικό και παράξενο ταξίδι και το καταστάλαγμα της είναι να μπορεί να προσφέρει στους συνανθρώπους της. Είναι το χαμόγελο στους πιο αδύναμους, είναι η χαρά της δημιουργίας, είναι η καλοσύνη, η δύναμη της ψυχής και η πείρα της ζωής.

Η Ελένη Μπετεινάκη αφηγήθηκε τούτη την ιστορία παρέα με τις κούκλες της, το παραμυθοπούλι της, την φαντασία και ένα σωρό παιδιά που αγαπούν και πιστεύουν στα παραμύθια. Κι όλα αυτά συνέβησαν το περασμένο Σάββατο 21 του Νοέμβρη, στο βιβλιοπωλείο «Δοκιμάκης», στις 12.00 το μεσημέρι. 

Κι ύστερα ήρθε ακόμα μια σπουδαία ώρα και έφτιαξαν όλοι μαζί το  πάπλωμα  της αγάπης με ένα σωρό υλικά και με όση φαντασία διέθετε ο καθένας. 

Και πέρασε η ώρα και τέλειωσαν τα παραμύθια …ίσαμε την επόμενη φορά, το άλλο Σάββατο, κι όλα τα χειμωνιάτικα Σάββατα που θα ακολουθήσουν!

Δημοσιεύτηκε:  
http://www.cretalive.gr/culture
http://www.candianews.gr
http://www.cretalive.gr/culture





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου