Το παραμύθι της βροχής

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Το καρναβάλι των ζώων,Camile Saint – Saens, Σάββατο 16 Μαρτίου 2013, στις 12.00 στο βιβλιοπωλείο ΔΟΚΙΜΑΚΗΣ

Σάββατο 16 Μαρτίου, "μπαίνουμε"  στους τρελούς ρυθμούς της τελευταίας αποκριάς.
Στο Βιβλιοπωλείο "Δοκιμάκης" στις 12.00 το μεσημέρι συνεχίζοντας το πρόγραμμα των δράσεων των μικρών βιβλιοναυτών και μαζί με 

το τμήμα Family Musicality του Ελληνικού Ωδείου 
ντυνόμαστε λιοντάρια, κύκνοι, μαϊμούδες, ψάρια, ελέφαντες, αγριογάιδαροι ή ό,τι άλλο μας αρέσει και βιώνουμε  το ξεχωριστό μουσικό παραμύθι :  Το καρναβάλι των ζώων, Camile Saint - Saens, με πολλή μουσική, μάσκες, δρώμενα, ιστορίες και την βοήθεια του Δημήτρη Αντωνακάκη με το αρμόνιο του ...και άλλες εκπλήξεις! 

Αφήγηση παραμυθιού : Ελένη Μπετεινάκη, Νηπιαγωγός.

Αναπτυξιακή και μουσικοπαιδαγωγική προσαρμογή:
Δημήτρης Αντωνακάκης, Ph.D Μουσικοθεραπευτής, Μ.Α. Anglia University, U.K. Διδάκτωρ Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης (Για βρέφη, νήπια και παιδιά έως 8 ετών)



Βιβλιοπωλείο " Δοκιμάκης"
Καντανολέων 4, Ηράκλειο

www.bigbook.gr








...Και όλα έγιναν με πολύ κέφι και συμμετοχή όλων . Ενα παραμύθι τόσο ζωντανό που νοιώσαμε πως είμασταν όλοι πάνω στην εξέδρα στο ξέφωτι του μεγάλου δάσους, παρέα με όλα τα ζώα κάνοντας το δικό μας νούμερο. Χορέψαμε  με την δεξιοτεχνία του κύκνου, τα βαριά βήματα του ελέφαντα, φτιάξαμε χιλιάδες πολύχρωμες μπουρμπουλήθρες όπως τα ψάρια μέσα σ ένα ενυδρείο, παίξαμε πιάνο όπως οι μαιμούδες, περάσαμε καμαρωτοί καμαρωτοί όπως τον βασιλιά των ζώων το περίφανο λιοντάρι και τραγουδήσαμε μαζί με τους μεγάλους πολλά τραγούδια για μια τρελλή τρελλή αποκριά !!!!


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου